Geplaatst op: 05 Juli 2014 door : Adrie

Op vrijdag 4 juli organiseerde de Tiga Serangkai de jaarlijkse examens voor de seniorengroep. Door een grote instroom van jeugd die dit jaar plaats heeft gevonden waren er net als bij de jeugdexamens een groot aantal examenkandidaten. In totaal deden 19 senioren examen voor hun band. Voordat de examens van de seniorengroep kon Melany Maat het examen dat zij door ziekte gemist had alsnog af leggen.

Gesteund door vriendinnen Fransiene Vonk en Femke Bras die al een week eerder examen deden deed ze examen voor de oranje slip. Daarna was het de beurt aan maar liefst 14 witte banders, 1 gele bander, 2 oranje banders, 1 groene bander en 1 blauwe bander om examen te doen voor hun volgende band, respectievelijk geel, oranje, groen, blauw en bruin 1. Extra noemenswaardig is het feit dat de kandidaat voor de Bruine band de eerste dame is die deze graduatie binnen de Tiga Serangkai behaald heeft, Eline Klarenbeek.

Iedereen heeft het, afgezien van een klein schoonheidsfoutje hier en daar, uitstekend gedaan en we zijn dan ook trots dat we deze 20 mensen hun diploma mochten overhandigen. De lijst met geslaagden is:
Oranje slip (Permula Murid Maja) Melany Maat
Gele band (Murid Muda)Lars Klarenbeek, Brian Godee, Dave Smits, Dominique van Oosterom, Astrid Hornman, Oguzhan Okyay, Richard van Schaik, Shanna Doornbos, Ricardo van der Mark, Lars Harmsen, Kyra Zuidmeer, Jente Vriesen, Marisa Vriesen, Lorenzo Engel
Oranje band (Murid Maja) Anthony Jongeling
Groene band (Regu Muda) Dylan van Haren, Falco Gerlich
Blauwe band (Regu Maja) Nils Harmsen
Bruin 1 (Wakil Kepala Regu) Eline Klarenbeek

Meer foto's van het examen zijn te vinden in ons fotoalbum.