Momenteel zijn alle beperkingen voor het sporten opgeheven

 
Corona maatregelen
Momteneel zijn alle beperkingen voor het sporten opgeheven. Dat betekend dat we weer op de gewoonlijke manier onze verdedigingssport (contactsport) kunnen uitvoeren. We kijken er naar uit om weer lekker aan de slag te gaan!
Uiteraard blijven de algemene maatregelen van kracht. Om de sport veilig en verantwoord uit kunnen beoefenen volgen we de regels en adviezen van de overheid. We verzoeken dan ook onze leden de regels en adviezen in acht te nemen. Dus bij klachten of enige twijfel kom je niet naar sport maar blijf je thuis en laat je testen.
 
 
Houd onze pagina in de gaten voor de actuele situatie.
 
Met de uitspraak "Alleen samen krijgen we corona onder controle" als leidraad rekenen wij op jullie medewerking in deze.
Zijn er vragen? Laat het ons weten.

Namens het bestuur,
Pencak Silat Tiga Serangkai Maarssen

- - -

Veel gestelde vragen over het coronavirus en sport:
https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/cultuur-uitgaan-en-sport/sport

Algemene informatie COVID-19:
https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19

 

Nieuwe sport locatie

Per vrijdag 10 september 2021 sporten wij op vrijdagavond in de Sporthal Safari. Het adres is Bisonspoor 236, 3605 JM Maarssenbroek.
Sporthal Safari in Maarssenbroek heeft een tribune (per trap en lift bereikbaar), horeca, en voldoende parkeerplaats voor fietsen en auto's waar gratis geparkeerd kan worden. Tevens is het enkele minuten lopen vanaf het bus- en treinstation Maarssen
De lessen zullen zoals gewoonlijk plaatsvinden. Van 19:00 tot 20:00 uur de kinderen van 6 tot 12 jaar, en vervolgens de senioren van 20:15 tot 22:15 uur.

LET OP! Helaas door een volle agenda van Bisonspoor zijn we genoodzaakt om enkele keren te trainen op een andere locatie. Controleer de agenda voor de meest actuele informatie.


Hormat.