Op vrijdag 25 maart en vrijdag 1 april heeft de Pencak Silat vereniging Tiga Serangkai uit Maarssen examenavonden gehouden voor de leerlingen van de jeugd en de volwassenengroep. 

Door de verschillende lockdowns en periodes waarin er geen publiek was toegestaan was het laatste examen al weer 3 jaar geleden. In totaal deden er 29 kinderen en 5 volwassenen examen, door de lange periode tussen de examens was de groep die examen deed voor hun eerste graduatie in verhouding erg groot. Dit waren maar liefst 17 kinderen. Onder belangstelling van een groot publiek lieten de deelnemers zien hoe goed zij de examenstof beheersten en afgezien van een klein foutje hier en daar was het niveau zeer goed. Alle deelnemers die examen deden zijn dan ook geslaagd.

De geslaagden van de jeugdgroep zijn; Gele Slip: Sebastiaan van Oostrom, Luc Teeuwen, Daan van der Wolf, Thomas Rijsdam, Milan Prins, Sèven Segall, Tim Möller, Esmee Jansen, Misha de Graaf, Milou Tilstra, Gabriel Tilstra, Owen Spel, Sebastiaan van Soldenhoff, Duncan de Groot, Mike Diependaal, Ruben Verheem, Jessica Verheem. Oranje Slip: Feya van der Beek, Femke van Leeuwen, Lana van Dijk, Daan Rijnen, Tijn Buitenweg, Ziva Hammen. Groene Slip: Fenne Buitenweg, Nena Pit, Kenzo van Velzen. Blauwe Slip: Roan van der Beek, Thomas Rijnen, Luna Koers. En de geslaagden van de volwassenengroep zijn; Gele band: Jesse Rijnen, Lotte van Leeuwen, Fiona van Liempdt. Oranje band: Ronald van Liempdt en Dylan van Oosteveen.

Op vrijdagavond 17 juni zal er nog een examenronde plaatsvinden voor zowel de jeugd als senioren van de vereniging Pencak Silat Tiga Serangkai Maarssen.