Geplaatst op: 28 April 2009 door : Anita

Op zaterdag 25 April was het dan zover. Er werd een demo gegeven op het Martial Arts Gala in Leerdam. Als eerste werden alle deelnemers voorgesteld aan het publiek. De opening werd gedaan door de Taikogroep Hanandon uit Amsterdam met hun trommels. Hierna kon het echte werk beginnen, de demo's en sparringswedstrijden gingen van start. Er werden verschillende demo's gegeven waaronder: Taekwon-do, Kenpo, Capoeira, Body-combat, Kung fu, Jiu-jitsu en natuurlijk onze eigen groep met Pencak Silat.

Pencak Silat Tiga Serangkai zette een geweldige verfrissende demo van de Pencak Silat neer. Bijna alles kwam aan bod. Er werd een demo geven met de chabangs, de stokken, verschillende juru's, passangs, ook enkele langka's werden gedemonstreerd en natuurlijk kwam de waaier aan bod.

De groep begon met een aantal passangs en de 1e juru. Laurens en Kees lieten vervolgens de 1e t/m de 4e lanka zien. Bas, Timo, Mittch, Djaya en Harry hebben de 2e juru gelopen. Mea-ly, Harry en John lieten de stok juru zien. Vervolgens kwamen Mittch, Bas en Timo weer aan bod om de 3e Juru te laten zien. Daarna was het de beurt aan Wesly en Adrie om de chabangs te demonstreren. Hierna kwamen Eline, John en Harry aan bod om het 3 gevecht te laten zien met de waaiers. En als klap op de vuurpijl kwamen Timo, Mittch en Bas nog een keer om hun 3 gevecht te laten zien.

Aan het eind van de avond werden de prijzen uitgedeeld, Helaas is onze groep niet als eerste geëindigd, maar een mooie tweede plaats was het resultaat.