Geplaatst op: 19 Oktober 2009 door : Adrie

In het weekeinde van 16 t/m 19 oktober is jaarlijkse sportkamp van de Pencak Silat Tiga Serangkai gehouden. Dit keer werd het gehouden in en om het kamphuis 'Hof van Hoogstede' net over de duitse grens. Vrijdagmiddag vertrok de karavaan richting duitsland waar ze door flinke file's in plaats van de geplande 2 uur ruim 4 uur later aankwamen.

In totaal zijn er 21 leerlingen van de seniorengroep meegeweest naar het kamp dat begeleid werd door de drie leraren van de Tiga Serangkai en hun partners. De leraren hebben gedurende het weekeinde diverse trainingen verzorgt waarin aandacht werd besteed aan zaken die in de normale lessen niet altijd aan bod komen. Zo zijn er diverse nieuwe technieken getraind en werden er ook trainingen gegeven met verschillende wapens.

De partners van de leraren hebben de verdere verzorging van het weekend op zich genomen wat betreft de maaltijden, en het vermaak buiten de trainingen om.

Zoals ieder jaar is het, mede door de inzet en het enthousiasme van de leerlingen, ook weer een uitermate geslaagd kamp geworden waarbij zowel Sport, Spel en gezellig samenzijn ruimschoots aan bod gekomen zijn. Daar waar vrijdag, zaterdag en zondagmorgen in het teken stonden van de trainingen is er op zondagmiddag een spelletjesmiddag gehouden waarbij 3 teams van leerlingen, de Draken, de Kraanvogels en de Tijgers het tegen elkaar opnamen in hilarische maar ook fysieke spelletjes zoals 'De lamme en de blinde' en het niet te vergeten 'Natte sponzen spel'. De winnaars van de spellen waren dit jaar de Draken: