Geplaatst op: 14 Oktober 2012 door : Adrie

Van vrijdag 12 t/m zondag 14 oktober is alweer het 8e Tiga Serangkai sportkamp gehouden. De locatie dit jaar was de Zonnewende in St. Michielsgestel. Met een groep van 22 leerlingen, de 3 leraren, de 4 verzorgsters en 2 mini-verzorgstertjes werden er weer diverse sportieve en leuke activiteiten gehouden. Na een technische training op de vrijdagavond was er gelegenheid om nog even samen te zijn. om 6:30 werd iedereen gewekt en begon de dag met hardlopen. Na het ontbijt verzorgden de 6 bruine banders een gevarieerde en pittige training tot aan de lunch.

 's middag was er tijd ingeruimd voor wapentrainingen en grond en klemtechnieken en een korte maar intensieve sparringssessie. De avond werd begonnen met een uitstekend verzorgde barbeque waarna iedereen zich ging opmaken voor het avondspel en de Haloweenparty.

Na zondag tot 7:00 uitgeslapen te hebben werd er weer begonnen met een looptraining. De ochtend en begin van de middag waren ingeruimd voor een spellenparcours waarbij diverse hilarische onderdelen ook zorgden voor een fikse training van de lachspieren.

Zoals gebruikelijk werd het kamp afgesloten met breek en hardingstesten. Na gezamelijk nog even gegeten te hebben was het (helaas) alweer tijd om richting huis te vertrekken. Ook dit jaar kunnen we weer terugkijken op een zeer geslaagd kamp en willen we onze leerlingen EN onze verzorgsters Hartelijk danken voor hun inzet en enthousiasme die dat mogelijk maken.